Plus bibliotheek Flevoland

Studium Generale Almere

  1. Home
  2. /Studium Generale Almere

Investeer in jezelf!
Volg het Studium Generale Almere

Of je nu studeert, werkt of even pas op de plaats maakt, in de huidige kennissamenleving ontkom je er niet aan om je zelf te blijven ontwikkelen. Studium Generale Almere helpt je daar bij.

Studium Generale Almere
Studium Generale is de algemene naam waaronder universiteiten en enkele hogescholen colleges, lezingen, discussies en cursussen organiseren voor studenten die hun blik willen verruimen en willen investeren in hun eigen groei en ontwikkeling. Deze activiteiten zijn ook toegankelijk voor andere belangstellenden. Studium Generale Almere is een initiatief van Windesheim Flevoland, CAH Vilentum en Plusbibliotheek Flevoland.

20 mei - Niet aangeboren hersenletsel in uw omgeving
In Nederland leven ongeveer 500.000 mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Dit kan ontstaan na bijvoorbeeld een CVA of een ongeluk. Hoewel het vaak voor komt, is hersenletsel vaak nog voor veel mensen onbekend.
Dr. Kitty Jurrius is associatie lector bij Windesheim op het gebied van hersenletsel. Zij vertelt over de aandoening, over de gevolgen, over de zorg en de wijze waarop deze door getroffenen wordt ervaren. Dit doet ze op basis van gesprekken met mensen met hersenletsel en hun naasten. Duidelijk wordt welke thema’s in Nederland meer aandacht zouden mogen krijgen als het gaat om Niet aangeboren Hersenletsel.
 
Dr. Kitty Jurrius


Voor wie
Studium Generale Almere is zowel voor studenten van Windesheim Flevoland en CAH Vilentum Almere als voor overige belangstellenden.

Wanneer en waar
Woensdag 20 mei
Tijd: van 19.30 uur tot circa 21.30 uur.
Locatie: de nieuwe bibliotheek in Almere Stad, Stadhuisplein 101.

Inschrijven
De toegang is gratis. Gratis toegangskaarten kunt u hier bestellen.

Informatie
Voor meer informatie stuur een e-mail naar info@plusbibliotheekflevoland.nl.

Catalogus

In de catalogus van de Plusbibliotheken vindt u een enorme collectie (populair) wetenschappelijke boeken en artikelen.

U kunt gevonden media zelf aanvragen en afhalen in uw eigen bibliotheek.

Partners Studium Generale

Studium Generale
is een initiatief van


 

Trailer KennisCafé